Gelnagels

Gelnagels

MOMENTEEL GELDT ER EEN KLANTENSTOP VOOR GELNAGELS. SHELLAC-BEHANDELINGEN ZIJN WEL MOGELIJK.

 

* Mooie verzorgde handen en nagels

* Versteviging van uw nagels

* Verlenging van uw nagels

* Geen last van lelijke afgescheurde nagels

* Natuurlijke uitstraling

* Langdurige optimale glans

* Geen omkijken naar uw nagels voor 3 tot 4 weken

Aanbrengen

Voordat de gel wordt aangebracht, wordt er een mini-manicure uitgevoerd: de nagelriemen worden teruggeduwd, de nagels worden in model gevijld en dof gevijld. Daarna wordt er een primer aangebracht om het vocht uit de nagels te trekken en ervoor te zorgen dat de gel zich goed aan de nagelplaat hecht. Na deze voorbereiding komt het plaatsen van de gel. Het doel is om de gel zo dun mogelijk aan te brengen en de nagels natuurlijk te laten ogen. De gel is een stroperige substantie dat met een penseel op de natuurlijke nagel in laagjes wordt gemodelleerd en opgebouwd en elke keer wordt uitgehard onder een UV-lamp.

Nagels kunnen verlengd worden met een tip, die halverwege het nagelbed aangebracht wordt en vervolgens op de gewenste nagellengte geknipt wordt.

Afwerking

De nagels kunnen op 3 manieren afgewerkt worden:

* Naturel: een transparante laag gel over de nagels.

* French: een witte, parelmoeren of gekleurde nagelrand. Een french oogt chique met een roze nagelbed.

* Color: door de gekleurde gel lijkt het of uw nagels gelakt zijn. Met een ruim assortiment aan kleuren is er voor ieder wat wils en elk seizoen zijn er nieuwe kleuren. Zo blijft u up-to-date met de laatste modetrends. Elke vorm nagel is mogelijk: van een ovale nagel to vierkante nagel of stiletto nagel. Zo kan ook de lengte zelf bepaald worden. Die kan heel kort zijn, maar kan ook heel lang gemaakt worden.

Behandeling

Hoelang een behandeling duurt verschilt per persoon. Voor gelnagels duurt het plaatsen van een nieuwe set ongeveer 1,5 uur. Bij iedere behandeling kijken we naar de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagels, en aan de hand daarvan adviseren wij de mogelijkheden. Met natuurlijke nagels zijn we zeer voorzichtig. We werken alleen met gel. Gel is flexibel en hypoallergeen. Daarnaast ook een uitkomst voor nagelbijtsters.

Nagelversteviging

Heeft u zelf mooie lange nagels, maar wilt u ze iets steviger omdat ze snel breken ? U kunt uw nagels laten verstevigen met Gel. Er wordt dan een laagje Gel over de eigen nagel aangebracht.

Nabehandeling

Als u gelnagels heeft dient u ze te onderhouden. Nadat een set nagels is gezet gaat de natuurlijke nagel groeien. Hierdoor ontstaat uitgroei. Na ongeveer 3 à 4 weken dienen de gelnagels opgevuld te worden. De oude laag wordt gevijld en een nieuwe laag gel wordt toegevoegd.

Eraf halen

Als de kunstnagels je niet bevallen kun je ze er gewoon vanaf halen. Probeer ze er alleen niet zelf af te halen, door te breken of bijten omdat dit de natuurlijke nagel zal beschadigen, maar kom dan bij mij terug. Ik kan dan met de nodige spullen de kunstnagels weer verwijderen.

Boosdoeners

Wie voor kunstnagels kiest mag een aantal zaken niet uit het oog verliezen. Sommige producten zijn namelijk heel schadelijk. Terpentine, bleekwater, ammoniak, chloor,bepaalde afwasproducten benzine en soortgelijke stoffen kunnen de kunstnagels beschadigen en laten loskomen. Wanneer kunstnagels loskomen ontstaan er luchtbellen tussen de natuurlijke nagel en de gellaag. Waar lucht aanwezig is, komen ook bacteriën en dit kan leiden tot schimmels. Wie regelmatig met “boosdoeners” in aanraking komt, draagt dus best handschoenen.

Gelnagels - Nieuwe set met verlenging
Naturel € 52
French Manicure € 57
Glittter of Kleur € 59
Gelnagels - Opvullen
Opvullen naturel € 45
Opvullen french manicure € 50
Opvullen glitter of kleur € 52
Nieuwe tip tijdens opvullen per nagel € 1
Reparatie per nagel (1 week garantie) €7
Verwijderen gelnagels € 25

Voor foto’s volg ons op:

https://www.traditionrolex.com/1