(Bruids)make-up

Make-up

Ben je een toekomstige bruid, heb je een feestje, wil je glamour uiterlijk voor een  mooie gelegenheid of zoek je de visagist voor fashiongerelateerde opdrachten? Narcis Nails & Beautysalon biedt die mogelijkheden en beschikt over de professionaliteit hiervoor.

Bruidsmake-up

Je bruiloft is natuurlijk een van de belangrijkste dagen uit je leven en daar komt een hoop bij kijken. Je moet een locatie zoeken, en fotograaf en kapster regelen en dan natuurlijk ook nog een jurk. De make-up is meeste ook een belangrijk onderdeel en daar zijn wij voor! Narcis Nails & Beautysalon heeft zich de afgelopen jaren weten te specialiseren in bruidsmake-up.

Of je nu een mooie naturel bruidsmake-up wilt of een smokey eye. Alles is hierin mogelijk. Bij het aanbrengen van bruidsmake-up houden we altijd rekening met je gezichtsvorm. Heb je een smal gezicht, of juist een wat ronder gezicht? Met een juist aangebrachte make-up benadrukken we de sterke en mooie punten van jouw gezicht en door het kiezen van de juiste kleuren zal jouw gezicht stralen!

Kwaliteit make-up

Uiteraard werken wij met de professionele make-up van de A-merken. Je moet hierbij denken aan de MAC-cosmetics, Dior, Chanel, Lancome, Urban Decay en meer ...

Goed voor de hele dag

Het belangrijkste bij bruidsmake-up is natuurlijk de houdbaarheid. De make-up moet de hele dag mooi blijven, zodat de bruid zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Je krijgt daarom een goede basis onder de foundation, die er voor zorgt dat de foundation goed blijft zitten, met daaroverheen een licht matterende poeder. Niets is namelijk zo lelijk als een glimmend gezicht op de foto's. Een mooie natuurlijke blush op de wangen en de basis is gelegd. En we vergeten vooral niet: een waterproof mascara, oogpotlood en eventueel een eyeliner. De bruid moet een traantje kunnen laten zonder dat ze uitloopstrepen krijgt.

Proefsessie

Als je trouwdatum vaststaat bespreken we wanneer je een proefsessie wilt inplannen. We adviseren 4-6 weken van te voren en niet heel veel eerder zodat je zeker weet wat voor make-up je wilt.

Tijdens de proefsessie kijken we samen wat de bruid wil en goed bij je past. We proberen altijd twee looks zodat de bruid ze kan vergelijken. We gaan net zolang door tijdens de proefsessie tot de bruid 100% tevreden is met de make-up. Dit is ook om jou als bruid wat meer zekerheid te geven over je make-up en zodat je je daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De bruidsmake-up op locatie

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de make-up op de grote dag zelf. We spreken samen met de bruid af hoe laat de visagiste bij haar aanwezig is en hoe lang het zal gaan duren. Zo weet jij als bruid dit van te voren en kun je hier rekening mee houden in je planning.

Mogelijkheden om bij te boeken

Naast de bruidsmake-up zijn er natuurlijk ook extra dingen die bijgeboekt kunnen worden. Zo is het mogelijk om op de dag zelf meerdere dames op te laten maken en ook zij kunnen er voor kiezen of zij van te voren een proefmake-up willen laten doen. Daarnaast is het ook mogelijk om nepwimpers toe te voegen aan je make-up.

Make-up
Dag/avond make-up € 50
Kunstwimpers € 5
Bruidsmake-up
Bruidsmake-up € 125
Proefmake-up € 50
Bruidsmeisjes t/m 12 jaar € 25

Voor foto’s volg ons op:

https://www.traditionrolex.com/2