Wimperlifting

Wimperlifting

De ogen zijn altijd al de blikkenvangers van het gezicht geweest. Binnen de schoonheidsbranche wordt daarom veel aandacht besteed aan de wimpers, met de juiste make-up, maar steeds vaker ook met geavanceerde wimperbehandelingen als wimperextension of wimperlifting.

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij worden mascara en een wimperkrultang overbodig. LVL Lashes is toepasbaar op alle wimpersoorten: op zowel korte als lange wimpers. Met de LVL-techniek worden de wimpers verlengd, om een sprekende blik te krijgen.

Hoe werkt het?

* U wordt verzocht zonder oog make-up te komen. Uw wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereiningd. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof.

* Er worden siliconen pads op uw oogleden geplaatst. De dikte hangt af van de gewenste lift: S, M of L - De wimperharen worden aan de siliconen pad bevestigd.

* Het permanente vloeistof kan nu aangebracht worden Dit blijft 10 tot minuten zitten afhankelijk van de dikte van de haren.

* Vervolgens brengen wij het wimper fixeergel aan op de wimpers. Dit blijft 10 tot 15 minuten zitten.

* Indien gewenst kunnen de wimpers geverfd worden.

* Daarna zijn uw wimpers mooi gelift gedurdende 6 to 9 weken. Het verschil tussen wimperpermanent en Lash Lift is dat wimperpermanent de wimpers krult en Lash Lift. De wimpers gaan dan meer omhoog staan, het geeftt een mooier resultaat en het geeft meer volume aan de wimpers. De Lash Lift mag om de 8 weken toegepast worden.

Nazorg

* De eerste 24 uur mogen uw wimpers  niet nat worden, en mag u geen mascara gebruiken

* Gebruik na de lift geen waterproof mascara. Dit beinvloedt het resultaat.

* Probeer niet op uw ogen te slapen. Dit kan het resultaat beinvloeden. De permanent kan nog naoxideren.

* Reinig uw ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen. Dus omhoog en omlaag. Zo houdt u een mooi resultaat en voorkomt u dat de wimpers door elkaar gaan staan.

Contra-indicaties

Veiligheid staat bij ons voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om Lash Lift toe te passen:

* Alopecia of chemotheapie

* Conjunctivitis (pus, rode ogen)

* Overgevoeligheid voor peroxide

LET OP! Een allergie kan altijd onstaan. Gelukkig is dit heel zeldzaam, maar de behandeling is altijd op eigen risico. Aangezien wij dit ook niet van te voren kunnen weten. Mocht dit het geval zijn dient u contact op te nemen met uw huisarts. Deze zal een hormoonzalf voorschrijven, waardoor de allergie snel zal afnemen.

Wimperlifting
Wimperlifting € 45
Wimperlifting & wimpers verven € 48
Wenkbrauwen & Wimpers
Wenkbrauwen verven € 14
Wimpers verven € 14
Wenkbrauwen & Wimpers verven € 22
Wenkbrauwen epileren € 15
Wenkbrauwen epileren en verven € 22
Wenk. epil. en verven & Wimp. verven € 32

Voor foto’s volg ons op: